OnePlus 9E biće novi best buy?

OnePlus 9 serija je tu negde iza ugla pa je o njima svakim danom sve više informacija. OnePlus 9 Pro će očekivano biti sam vrh ponude, ali i OnePlus 9E zvuči kao onaj koji bi mogao da ponese titulu novog best buy modela u segmentu srednjeg ranga. 

OnePlus 9E će kako stvari stoje biti treći i najpovoljniji model u OnePlus 9 seriji. O njemu smo slušali i pod imenom OnePlus 9 Lite, a za zadatak će imati da pobedi prodajne rezultate, kompanije čiji su telefoni od nekadašnjih flagship killera povoljne cene već neko vreme ništa jeftiniji od Samsung-ovih top modela. 

Neslužbene specifikacije OnePlus 9E modela najavljuju 6.5″ ekran u FHD+ rezoluciji sa 90Hz osveženjem, dok će OnePlus 9 i 9 Pro imati 120Hz ekrane. Isti izvor najavljuje i 64MP glavnu kameru na leđima sa 8MP ultraširokom uz nju, mada neće začuditi ako pozadi bude imao i još koji objektiv. 

Status uređaja srednje klase, osiguraće mu i Snapdragon 690 sa podrškom za 5G povezivanje. Spominju se i izdašnih 8GB RAM-a i 128GB podatkovne memorije u osnovnom modelu. Na kraju jako dobro zvuči i 5000 mAh baterija, koja će izgledno zagarantovati bezbrižnost po pitanju autonomije. Kad će tačno biti predstavljen i po kojoj ceni, za sada nema službene potvrde, ali predstavljanje u martu ne bi iznenadilo nikoga.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.