Sledeći iPhone sa memorijom i od 1TB

iPhone 12 serija kako smo videli izuzetno je popularna na globalnim tržištima, ali već je vrijeme za glasine o nadolazećim iPhone 13 ili iPhone 12s modelima. 

Novi iPhone probiće navodno granice po pitanju data prostora. Svi analitičari tržišta smartphonea su Apple-ovu iPhone 12 seriju proglasili top sellerom u proteklom prazničnom kvartalu. To je još jedna potvrda Apple-u da nisu pogrešili sa čak četiri modela iako onaj najmanji i najjeftiniji ne beleži naročit interes. 

Novi iPhone 13 navodno će doneti udvostručavanje data memorije, čime će zadovoljiti i najzahtevnije. Do sada je samo 12.9″ iPad Pro nudio do 1Tb data prostora, ali prema informacijama poznatog leakstera Jona Prosser-a, iPhone 13 Pro modeli udvostručiće dosadašnji maksimum od 512GB i ponuditi 1Tb. 

Istovremeno stižu i renderi iPhone 13 Pro modela, koji će uveliko zadržati dizajn aktualne iPhone 12 serije, ali sa ipak nešto manjim urezom na vrhu ekrana. Velike šanse su da će vratiti i Touch ID autorizaciju otiskom prsta, koji će po prvi put u iPhone svetu biti implementiran ispod ekrana. 

Raduje i informacija da će dobiti 120Hz Pro Motion ekrane i podršku za još brži Wi-Fi 6E standard. Evo kako bi taj novi iPhone 13 Pro mogao da izgleda

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.