Uskoro će se moći da naplaćujete objave i pravite grupe na Twitter-u

Twitter je najavio par velikih funkcija: mogućnost korisnicima da naplaćuju svojim pratiocima pristup dodatnom sadržaju i sposobnost stvaranja i pridruživanja grupama prema određenim interesima, slično kao i na Facebook-u, prenosi CBNC. 

Nova funkcija Super Follows omogućava naplaćivanje za dodatni sadržaj poput bonus tweetova, pristup pojedinim grupama, pretplate na newsletter ili pružanje novčane podršku korisniku. Twitter to vidi kao dobru mogućnost da "obožavaoci" direktno podrže njihove omiljene kreatore sadržaja. 

Alati za direktno plaćanje kreatora postaju sve popularniji i važniji poslednjih godina. Tako je Patreon izuzetno uspešan, a druge platforme uključujući Facebook, YouTube i GitHub, takođe su pokrenule funkcije direktnog plaćanja kreatora. 

Twitter je najavio funkcije pretplate koje bi joj ponudile novi izvor prihoda, stoga se čini da će i oni uzeti deo kolača od Super Follows-a. 

Korisnici Twitter-a moći će da prave grupe pomoću nove opcije Communities. To će im omogućiti da pregledaju objave isključivo usredotočene na određenu tematiku. Grupe bi mogle da postanu koristan alat na Twitter-u za nove korisnike, upravo zbog otvorene prirode platforme zbog koje je početak pomalo otežan.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.