[VIDEO] Xiaomi Mi 11 na najpoznatijem testu izdržljivosti

Xiaomi je početkom nedelje predstavio i globalnu verziju svog Mi 11 flagshipa, a već ga se dočepao i najpoznatiji mučitelj telefona na YouTube-u. Pogledajte kako je to Xiaomi Mi 11 podneo Zackovu torturu.

Xiaomi Mi 11 ima puno toga, ali ne i službeni IP sertifikat vodootpornosti kakav danas ima većina telefona u premium segmentu. Neki su na ga međutim već uranjali u vodu bez posledica pa je moguće da jednostavno nisu želeli da plate taj skupi sertifikat, kako što je do nedavno činio i OnePlus. 

Ovde će vas odmah u startu razveseliti ipak deblje pakovanje Mi 11 telefona u odnosu na ono u Kini. Razlog je punjač kojeg će isporučivati u paketu i to ne bilo kakav već brzi 55W GaN punjač, kojim ćete uz Mi 11 vrlo izgledno puniti i laptop ako se puni putem USB C porta. 

JerryRigEverything Mi 11 je napao svojim uobičajenim oružjima dokazavši da se njegovo Gorilla Glass Victus staklo grebe na nivou 6 Mohs lestvice kao i većina današnjih ekrana pa pripazite na plaži. Potom ga je napao svojim noževima, dokazavši da su okvir i dugmići na boku izrađeni od metala. 

Modul kamere na leđima, prekriven je staklom i isto je tako preživeo napad nožem. Videćete i napad ekrana upaljačem, a da li je preživeo bend test pogledajte u videu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.