Epic Games kupio Mediatonic, autore Fall Guys-a

Prošlog leta smo se kao i milioni igrača iznenadili jednostavnim konceptom Fall Guys-a koji nam je ponudio nebrojene sate zabave. Ekipa Mediatonic-a se ni sama nije nadala takvom uspehu, pa je u svoje redove uvrštavala nove developere i dizajnere koji njihovo remek-delo nadograđuju novim sadržajima i konstantno nas uvlače u svoj svet malih čovečuljaka u komičnim kostimima koji jurišaju šarenim mapama. 

Naravno, zapeli su za oko velikim izdavačima, pa nova objava Epic Games-a u kojoj kažu kako su u svoju kompaniju doveli i autore Fall Guys-a nimalo ne čudi. Iako se u istoj ne navode finansijski detalji, isti su zasigurno pozamašni s obzirom da je broj programera koji na Fall Guys-u rade narastao sa početnih 35 na preko 150, dok se zarada broji u milionima, a kako kažu u Epic-u, nastaviće investirati u igru, pa će uskoro dovesti na Nintendo Switch i Xbox. 

Prigodne reči Davea Baileya i Paula Crofta iz Tonic Games-a, dopunio je Tim Sweeney, osnivač Epic Games-a, ali zajedničko im je da dele zadovoljstvo zbog izazova koji su pred njima i svetlu viziju budućnosti. Jedan deo njihovog plana je predstaviti igru još širem krugu igrača što uključuje, kako smo spomenuli, dve nove platforme za koje je igra u pripremi, a u svemu tome će im pomoći iskustvo Epic-a sa Fortnite-om i Rocket League-om, tačnije sastavi korisničkih naloga, međuplatformskog povezivanja, novih načina igranja i tako dalje. 

Uz prigodne reči zahvalnosti vernoj zajednici, autori su u objavi odgovorili i na pitanje hoće li Fall Guys postati besplatan. Trenutno, nemaju šta pametno da odgovore na tu temu, ali kad su već spomenuli taj deo o čemu se već duže vreme šuška, nije isključeno da će nas u bliskoj budućnosti prijatno iznenaditi.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.