Intel-ov MacBook Pro izgleda bolje od Apple-ovog

Nije nikakva tajna da je Apple svojim M1 ARM procesorom dobro uzdrmao tržište laptopova i mnogi proizvođači Windows laptopova i hardvera za njih osećaju se ugroženo. Među njima je i Intel koji je pokrenuo pravi medijski i oglašivački rat u kojem se služi YouTube-rima, influenserima, oglasima i konferencijama, kako bi objasnio puku da su Apple-ovi uređaji jednostavno lošiji od PC računara i laptopova, jer ne nude tolike mogućnosti i opcija u pogledu hardvera, ekrana, konstrukcija, oblika i drugih elemenata kao Windows uređaji opremljeni Intel-ovim procesorima. 

Među silnim video kampanjama Intel-a, YouTuber Rene Ritchie primetio je neke koje vodi glumac Justin Long, u kojima se vidi šta Intel sve čini kako bi diskreditovao Apple, odnosno konkretno nove MacBook Pro laptopove. 

Naime, mada Long ukazuje na mnoge stvarne prednosti PC laptopova, pre svega u pogledu raznovrsnosti dizajna i mogućnosti, što i ne čudi obzirom da ih rade desetine proizvođača, Intel je za jedan video koristio lažni MacBook Pro, kao što možete videti u ovom videu. 

Intel kaže da je za video korišćen pravi MacBook Pro, ali iskusno oko Renea Ritchieja primetilo je da su ivice laptopa znatno tanje u odnosu na stvarnost, što znači da je Intel iz nekog nepoznatog razloga uz pomoć Photoshop-a ili nekog drugog alata "redizajnirao" Apple-ov laptop da izgleda bolje nego pravi, jer mu je ekran gotovo od kraja do kraja. Pored toga, Intel-ova verzija nema web kameru, što nije bolje u odnosu na original, ali dodatno postavlja pitanje zašto Intel ovo radi.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.