Izgleda da Galaxy-a Note21 ove godine zaista neće biti

Samsung je na svom godišnjem sastanku sa deoničarima upozorio da tokom ove godine možda neće biti u mogućnosti da isporuči novi model Galaxy Note telefona. Šef mobilne divizije Samsung-a DJ Koh izjavio je da se pred kompanijom nalaze brojne prepreke koje joj jako otežavaju lansiranje dva flagshipa svake godine, pa će biti jako teško lansirati ovogodišnji Note model. 

"Termin lansiranja Note modela može biti primenjen, ali mi gledamo da ga izdamo sledeće godine", rekao je Koh. Ovo saopštenje dolazi nakon Samsung-ovog upozorenja o globalnoj nestašici čipova od strane industrije poluprovodnika, koja može opasno zapretiti Samsung-ovom poslovanju u sledećem kvartalu. 

Nakon što je Samsung prošle godine u Galaxy S21 Ultra telefonu omogućio podršku za S Pen olovku, počele su da kruže glasine da će ugasiti Note liniju, ali DJ Koh i društvo su to demantovali i rekli da 2021, godine dolazi novi model Note-a. Možda im je sada idealna prilika da ugase taj brend i olovke ubuduće ugrađuju u sve Galaxy S modele.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.