Kuo prognozira šta donosi iPhone 13

iPhone 12 serija je kako smo imali prilike da vidimo u Evropi primljena bolje nego sve do sada, ali nije prerano razmišljanja o njihovim naslednicima. Najpoznatiji Apple analitičar najavljuje već neke dobre i manje dobre vesti za iPhone 13 seriju. 

iPhone 12 serija žari i pali evropskim tržištima upakovana u novi/stari dizajn sa nikad boljim ekranima i kamerama. Pitamo se čime nas to može iznenaditi iPhone 13 serija. Poznati analitičar najavljuje opet četiri modela iPhone 13 serije, koju će Apple predstaviti na jesen. 

Po ko zna koji put priča se o manjem notchu u ekranu, a Kuo to potvrđuje tvrdnjom da je Apple presložio sve one senzore koji u njemu stanuju i tako dobio prostora za njegovo smanjenje. Ne znamo doduše hoće li ga smanjiti sa svih strana ili će samo biti "plići". 

Kuo najavljuje i 120Hz LTPO panele za sva četiri iPhone 13 modela ali i bolje kamere. Naime, ove godine je samo iPhone 12 Pro Max opremljen sensor-shift stabilizacijom slike, a prema njegovim saznanjima, dobiće je svi iPhone 13 modeli. 

LiDAR senzor će međutim ipak ostati ekskluziva iPhone 13 Pro modela. Najabljuje Kuo hrabro i bolju autonomiju odnosno veće baterije za sva četiri iPhone 13 telefona i to zahvaljujući smeštanju SIM ulaza direktno na matičnu ploču, što će ostaviti više mesta za veću bateriju. 

Takođe, Kuo najavljuje i da Apple ni na iPhone 13 seriji neće Lightning zameniti USB C portom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.