OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro na novim renderima

OnePlus već neko vreme vidljivo sam pušta informacije o nadolazećoj OnePlus 9 seriji, a neki detalji usput i procure više nego što je vodstvo kompanije htelo. Sada tako imamo i moguće rendere novih modela.

Od nove generacije svakako očekujemo da bude pokretana najnovijim Snapdragonom 888, a već su procurele i informacije o kameri koja bi trebala da donese osetno napredniji senzor, i to Sony-jev IMX789 sa 50 megapiksela. 

U ponudi bi trebala da se nađe i 3,3x telefoto kamera, što je u startu komparativna prednost pred npr. Xiaomi-jem koji optičko povećanje nudi u retkim modelima. Novost je udruživanje sa kompanijom Hasselblad koja bi trebala da pomogne u razvijanju kamere. 

Od OnePlus-a takođe se očekuje nastavak napretka na područiju brzog punjenja, a ako je suditi po glasinama, OnePlus 9 i One Plus 9 Pro će u prodajnom pakovanju ipak isporučiti punjače, što je svoevrsno bacanje rukavice u lice Apple-u i Samsung-u. 

Naravno, ovo sugeriše da će biti predstavljena i najnovija tehnologija još bržeg punjenja, koju stari punjači ne mogu da prate, odnosno ne mogu da isporuče snagu i voltažu potrebnu da se baterija napuni u roku u kojem je proizvođač zamislio. 

Što se ostalih detalja tiče, OnePlus 9 Pro bi trebao da donese 6,7-inčni Super AMOLED ekran sa 120 Hz stopom osvežavanja, ali će navodno zadržati zakrivljene ivice, dok bi manji model (OnePlus 9) trebao da dođe sa potpuno ravnim ekranom. Službeno predstavljanje nove OnePlus 9 serije najavljeno je za 23. mart.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.