OnePlus 9 Pro na najpoznatijem testu izdržljivosti

OnePlus 9 Pro je najnoviji kompanijin flagship telefon opremljen Hasselblad kamerama i dvostrukom baterijom za super brzo punjenje. Najpoznatiji test izdržljivosti poručuje da dve baterije ovde nisu problem. 

Oni koji redovno prate kanal JerryRigEverything verovatno nisu propustili ni video sa Asus ROG 5 gaming super telefonom. On je otkrio slabe tačke u dizajnu tog inače impresivnog telefona, među kojima je i činjenica da ima dve baterije. 

Naime, danas mnogi telefoni ne dolaze sa jednom vekikom već sa dve manje baterije kako bi omogućili brže punjenje. Punjač tako umesto da puni jednu bateriju kapaciteta 5000 mAh istovremeno puni dve od 2500mAh i puno brže postiže puni kapacitet, sad već neretko i za manje od 30 minuta. 

Nezavisno od toga kako su te baterije ispod haube postavljene kao i o tome je li metalni okvir kućišta prekinut na krivim mestima, telefon je teže odnosno lakše slomiti. 

U najpoznatijem testu izdržljivosti na YouTube-u, svoju čvrstoću dokazao je sad i OnePlus 9 Pro. On isto tako ima dve baterije ukupnog kapaciteta 4500mAh, ali dok se ROG 5 slomio poput grančice, OnePlus 9 Pro je sve izdržao stoički. 

Ekran je zaštićen Gorilla Glass 5 staklom, mada to kompanija službeno ne navodi pa je ogrebotine počeo primati na uobičajenom nivou tvrdoće. Kako je OnePlus 9 Pro prošao protiv noža, upaljača i drugih sredstava, pogledajte u videu:

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.