OnePlus 9r, smartwatch i OnePlus 9/Pro stižu u martu

Mesec mart donosi proleće, a kako čujemo za kompaniju OnePlus biće izuzetno aktivan mesec. Sveže vesti najavljuju OnePlus 9r, OnePlus 9 i 9 Pro, ali i prvi kompanijin smartwatch. 

O prvom pravom smartwatchu pod OnePlus logom priča se već dugo, ali sada kad su se konačno odvažili prvom pametnom narukvicom, kompanija je navodno spremna da predstavi i sat. O njemu se nažalost ne zna gotovo pa ništa osim priče o nekoliko modela, a da bi onaj koji će predstaviti trebao imati okrugli ekran i vrlo izgledno Wear OS kao softverskim temelj. 

Isto tako, priča se i o tri nova telefona koje će predstaviti na istom eventu, a uz OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro sa Hasselblad kamerama na leđima, onaj treći neće biti 9 Lite već 9r. O tom se telefonu do sada pričalo pod imenom OnePlus 9e, ali eto sad kažu, biće OnePlus 9r. Kako god da ga nazovu, imaće ravni FHD+ ekran dijagonale 6.5″ i stope osveženja 90Hz. Nikako da nam kažu da li je reč o OLED ili LCD panelu. 

Budući da na tržištima već imaju Nord N10 sa LCD panelom i Snapdragon-om 690, koji će navodno pokretati i ovog, izglednije je da će dobiti OLED ekran. Priča se o 8GB RAM-a i 128GB data memorije i 5000 mAh bateriji sa podrškom za 30W punjenje. Na leđa mu smeštaju trostruku kameru sa 64MP glavnim senzorom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.