OnePlus najavio event za 8. mart - stiže OnePlus 9 serija?

OnePlus-ov Pete Lau na Twitter-u je objavio teaser za event planiran za 8. mart. Misteriozni tweet prikazuje pogled na Zemlju sa Meseca. Fotografija nije slučajno odabrana. Iz OnePlus-a je čudna godina, ne baš naročito uspešna i puna eksperimenata. 

Kompanija je nakon višegodišnjeg manira predstavljanja dva puta po dve top modela, prošle godine predstavila čak šest modela u nadi da će njima pokriti veći deo tržišta. Kako brojke kompanija za istraživanje tržišta ukazuju ta nova strategija nije nešto naročito rezultovala plodom. Kompaniju je u međuvremenu napustio i suosnivač Carl Pei, koji je već pokrenuo sopstvenu biznis i kompaniju imena Nothing, poznatu po tome da je kupila Essential Andya Rubina. 

Na nadolazećem eventu. 8. marta velike su šanse da ćemo upoznati tri OnePlus 9 modela. Uz OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro, navodno stiže i OnePlus 9r. Vratimo se i na teaser kojeg na Twitter-u objavljuje Pete Lau. 

Zašto fotografija Zemlje sa Meseca odnosno famozni moonshot? Popratni tekst najavljuje nešto novo na horizontu, a neko se setio da je tamo 1969. NASA angažovala Hasselblad za slanje prvih fotografija sa površine Meseca. Lau nam verovatno želi poručiti da se su nagađanja o saradnji sa švedskom foto kompanijom zaista i realizovala. OnePlus 9 Pro bi tako trebao da dobije Hasselblad kamere na leđima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.