OnePlus predstavio i svoj sat sa cenom od 159 evra

Nakon OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro nove linije smartfona, OnePlus je juče predstavio i prvi pametni sat. OnePlus Watch tako donosi uobičajene mogućnosti kao što su merenje otkucaja srca i SpO2, ali i 110 različitih načina treniranja. 

Sat dolazi s 1,39-inčnim ekranom i u veličini od 46 mm. Kućište je izrađeno od nerđajućeg čelika, a u ponudi će biti "Ponoćno crna" i "Srebrna mesečina" bojama kućišta. Glavni adut ovom satu je svakako baterija koja može izdržati do dve nedelje. Štaviše, isto kao i nova linija smartfona, OnePlus Watch koristi Warp Charge brzo punjenje koje će za svega 5 minuta na punjaču osigurati ceo dan autonomije. 5W punjač koji dolazi u prodajnom pakovanju za 20 minuta osigurava autonomiju koja traje celu nedelju. Barem tako kažu specifikacije, a kako će se ponašati u praksi, to ćemo tek videti. 

OnePlus Watch se na uređaj spaja uobičajenim putem, odnosno preko Bluetooth veze, a na njemu je moguće preuzeti telefonski poziv ili ga koristiti kao daljinski upravljač za određene funkcije na OnePlus TV-u. Kućište dolazi sa IP68 sertifikatom otpornosti na vodu i prašinu. Što se softvera tiče, kompatibilan je sa svim novijim Android i iOS uređajima. Prodaja započinje 14. aprila po ceni od 159 evra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.