Oppo predstavio svoj novi najjači telefon - Find X3 Pro

Kompanija Oppo koja je od nedavno i broj jedan na kineskom tržištu prestigavši Huawei u broju isporučenih uređaja, predstavila je svoj novi flagship oznake Find X3 Pro. 

Najimpresivniji detalj Find X3 Pro modela je sigurno dizajn njegovog zadnjeg dela koji je izrađen od jednog komada stakla sa zahtevnim krivim linijama koje se izdižu od ostatka kućišta, zbog modula zadnjih kamera. 

Četverostruki sistem sadrži dva Sony senzora od 50 megapiskela – jedan za širokougaonu i drugi za ultraširokougaonu, dok su druga dva, telefoto kamera od 13 megapiksela, i makro kamera od 3 megapiksela. 

Napred je jedna kamera koja ima senzor od 32MP i sa "punch hole" dizajnom smeštena je u gornjem levom uglu. Opremljen je 6,7-inčnim LTPO AMOLED ekranom QHD+ rezolucije, koji omogućava maksimalnu brzinu osvežavanja od 120 Hz. 

Pokreće ga Snapdragon 888 čipset uz jednu memorijsku opciju od 12 GB RAM-a i 256 GB prostora za skladištenje podataka. Integrisani su najnoviji Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6, te AirVOOC bežično punjenje koje je u mogućnosti da napuni njegovu bateriju kapaciteta 4.500 mAh za samo 80 minuta. 

Telefon će biti dostupan od kraja marta po ceni od 1.149 evra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.