Ovako bi mogao da izgleda novi savitljivi Xiaomi Mi Mix

Da i Xiaomi radi na sopstvenom savitljivom preklopnom hibridu telefona i tableta znamo već dugo, ali nikad nismo bili bliže njegovom službenom predstavljanju. 

Šasija nadolazećeg Mi Mix uređaja osvanula je na fotografijama uživo. Industrija sve ozbiljnije grabi u smeru preklopnih uređaja sa savitljivim ekranima, koji bi trebali da ponude dva u jedan gadget, smartphone i tablet. 

Najozbiljnije pokušaje do sada ponudio je Samsung, a i Huawei bi verovatno imao malo više uspeha da nisu u situaciji u kojoj jesu. Na uređaj toga tipa, nekakav spoj iPad-a i iPhone-a verovatno ćemo morati da pričekamo još koju godinu, ali zato bi svetski broj 3 svoj mogao da ponudi uskoro. 

Izgleda da će Xiaomi svoj savitljivi uređaj ponuditi u sklopu svoje Mi Mix serije uređaja poznate po avangardnim dizajnu. Taj Xiaomi-jev Mi Mix će sudeći prema ovome što vidimo, biti možda i najmanje avangardan uređaj model do sada jer realno ni nemaju baš previše opcija. 

Ove fotografije najavljuju preklopni uređaj poprilično nalik na Galaxy Z Fold2 iz Samsung-a pa i novi Mate X2 koji takođe ima ekran koji se savija prema unutra. Ono gde bi Mi Mix mogao zaigrati na avangardu je implementacijom selfie kamere ispod ekrana, ali o ovome uređaju za sada su informacije vrlo šture.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.