Ovo su igre za PS4 i PS5 koje možete igrati besplatno bez pretplate

Sony proširuje ponudu svojih igara koje možete igrati besplatno u određenom razdoblju novim naslovima. Nove igre koje se nude gamerima kroz Play at Home inicijativu uključuju naslove Astro Bot Rescue Mission, Subnautica i The Witness, a važno je napomenuti da za njihovo besplatno igranje ne morate imati pretplatu na PlayStation Plus servis, što znači da kada ih jednom instalirate na svoju konzolu, ostaju trajno u vašem vlasništvu. 

Od sada pa sve do 22. aprila korisnici PS4 i PS5 konzola će moći besplatno da preuzmu sledeće naslove: ABZÛ, Enter the Gungeon, Rez Infinite, Subnautica, Astro Bot Rescue Mission, Moss, Thumper i Paper Beast. Ove četiri zadnje za igranje traže PSVR headset, što znači da će korisnicima PS5 konzola trebati PlayStation Camera adapter kako bi mogli koristiti VR naočare. Sledeću veliku akciju sa besplatnim igrama sony planira za jun ove godine. 

Ako još niste, požurite da uzmete Ratchet & Clank, koji će korisnici PS4 i PS5 moći besplatno "povući" do 31. svibnja, a početkom aprila stiže Horizon Zero Dawn, koji će također biti free.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.