Prednarudžbe za OnePlus 9 serije trostruko nadmašile OnePlus 8

Pre nekoliko dana, OnePlus je predstavio dva nova modela – OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro, a pored njih i prvi pametni sat OnePlus Watch. Tzv. Flagship Killer se vremenom preobrazio u premium brand, barem ako je suditi po ceni, ali nakon prošlogodišnjeg razvodnjavanja, ove godine stvari bi se mogle okrenuti.

Naime, izvršni direktor kompanije Pete Lau, na Twitter-u je objavio da su prednarudžbine OnePlus 9 serije čak trostruko premašile rezultate prošlogodišnjeg OnePlus-a 8. Razlog tome svakako može da bude saradnja sa Hasselblad-om u proizvodnji kvalitetnijih kamera, ali i nova tehnologija brzog punjenja koja će bateriju napuniti za samo pola sata. 

Štaviše, predstavljen je i bežični punjač snage 50W koji bateriju do vrha puni za neverovatnih 43 minuta. Bilo kako bilo, na službenoj stranici još uvek možete prednaručiti OnePlus 9 Pro i tako na poklon dobiti spomenuti bežični punjač, a ukoliko prednaručite "obični" OnePlus 9, na poklon dobijate bežične slušalice. U svakom slučaju požurite, jer ove pogodnosti možete ostvariti najkasnije do 29. marta.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.