Samsung koristiti dronove za dostavu svojih uređaja

Ako ste trenutno u Irskoj i naručili ste novi Samsung Galaxy uređaj (S21 Ultra, Galaxy Buds Pro, Galaxy Tab S7, Galaxy Watch 3, Galaxy A) iz Samsung-ove online prodavnice, moraćete gledati u nebo, jer vam ga možda dostave vazdušnom poštom. 

Samsung se, naime, u Irskoj udružio sa kompanijom Manna Drone Delivery, uz čiju pomoć tamošnjim kupcima nudi mogućnost dostave robe dronovima. Južnokorejska kompanija kaže da je to pokrenula zbog toga što je dostava dronova u skladu sa uputstvima epidemiologa da se u kupovini što više koriste beskontaktne opcije, a ukoliko vam novi flagship telefon isporuče vazduhom, u potpunosti će se izbeći kontakti između prodavca i kupaca. 

Samsung-ovi Manna dronovi lete na visini između 50 i 80 metara brzinom većom od 100 km/h, što znači da vam uređaj mogu isporučiti vrlo brzo, pod uslovom da se nalazite na područiju grada Oranmorea na zapadnoj obali Irske. Ukoliko se pokaže interes, Samsung uslugu planira da proširi na čitavu zemlju, a možda je omogućiti i u drugim državama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.