Stiže Galaxy A52 5G - zanimljiv telefon srednje klase

Mnoge glasine i curenja informacija upućuju na to da će Samsung uskoro lansirati novi model srednjeg cenovnog razreda – Galaxy A52 5G. 

Ovaj uređaj bi trebao da stigne kao direktni naslednik prošlogodišnjeg Galaxy A51. Tako bi A52 5G trebao da dođe sa 6,5-ičnim Super AMOLED ekranom i malom punch-hole rupicom na vrhu za selfie kameru, baš kao i ostali aktualni modeli. 

Uređaj bi trebao da pokreće Snapdragon 750G u kombinaciji sa 8 GB RAM-a, a početni model bi navodno u startu trebao da donese 128 GB interne memorije. Ako su glasine istinite, verovatno će imati i ulaz za memorijske kartice. 

Baterija će imati kapacitet od 4500 mAh, sa podrškom za 25W brzo punjenje, dok bi kućište trebalo da bude vodootporno, sa IP67 sertifikatom. Od povezivosti se, naravno, ističe podrška za 5G mreže, dok bi modul kamere trebao da sadrći primarnu 64 MP, 12 MP ultra-širokougaonu i 5MP senzor dubine, dok je selfie kameri namenjen 32 MP senzor. 

S obzirom na količinu dostupnih informacija, kao i priložene rendere, službeno predstavljanje nije daleko, što znači da bi se uskoro mogao i pojaviti u prodaju. Glasine spominju da bi se cena u SAD trebala kretati oko 440 dolara, što prevedeno u evropske cene iznosi otprilike isto toliko evra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.