TikTok dodaje mogućnost pitanja i odgovora

TikTok je službeno dodao novu funkciju koja će pomoći kreatorima da lakše odgovaraju na pitanja svojih pratilaca.Funkcija je dostupna na unapred snimljenim video zapisima i na prenosima uživo, a radi tako da korisnici svoj komentar označe kao pitanje na koje će kreatori potom moći da odgovore tekstualno ili videom. 

Kreatori će u prinosu uživo moći da istaknu odabrana pitanja, a u video odgovorima će se ona pretvoriti u nalepnice koje će voditi do videa gde su i postavljena. 

Takođe će postojati i novi odjeljak na profilu autora gde će korisnici moći da postavljaju pitanja, ali vide i ona prošla i odgovore na njih. 

TikTok navodi da je nova funkcija dostupna samo za naloge kreatora na koje se svako može prebaciti putem "Manage account" opcije, gde je potom potrebno uključiti "Q&A" funkciju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
3
  1. Анониман kaže,

    Hvala za info. 👌

    Usput da pitam, da li imate telegram kanal možda? U smislu, kad su mnogi već prešli na telegram, da li ste razmišljali da delite objave preko kanala Telegrama? Bar link za objave pa da možemo tu da dobijamo notifikacije kad je nešto novo na sajtu, umesto rss feed-a. 😉


  2. Za sada ne, ali u planu je kada nađemo vremena :)


  3. Анониман kaže,

    Kad nadzete vremena stavi brate tamnu temu, moras mi platit na ocno ovako


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.