DJI lansirao Air 2S drone

Zbog svoje prihvatljivosti, dronovi su se danas udomaćili skoro kao normalan komad potrošačke elektronike, pa ako ste u potrazi za kupovinom ili nadogradnjom, DJI je lansirao svoj najnoviji dron u vidu Air 2S modela. Reč je o dronu iz srednjeg segmenta.

Dron dolazi sa ugrađenom kamerom koji ima novi i veliki senzor dimenzija 1 inč, sa rezolucijom od 20 megapiksela, što se može pronaći i u nekim kompleksnijim fotoparatima. U mogućnosti je da snimi video maksimalne rezolucije 5.4K pri 30 fps ili 4K video pri 60 fps sa podrškom za 4x digitalnim zumiranjem. 

Dizajn drona gotovo je identičan prethodniku, sa nešto malo većom težinom od 595 grama, što je verovatno uticalo i na trajanje baterije odnosno na dužinu trajanja leta od 31 minut u odnosu na 33 minuta prethodnika. Pored senzora za izbegavanja prepreka sa svih strana, Air 2S donosi i nešto što se zove "binacular zooming", što znači da dron može da vidi prepreke i na većim udaljenostima i pri većim brzinama. Podržana je njihova nova OcuSync tehnologija sa maksimalnim dometom upravljanja od 12 km.

DJI Air 2S dron je već u prodaji po početnoj cijeni od 999 evra, odnosno u Fly More kombinaciji po ceni od 1299 evra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.