Gasi se Yahoo Answers

Jedna od najdugovečnijih web platformi za pitanja i odgovore (Q&A), Yahoo Answers, zatvara svoja vrata 4. maja. Naime, tog dana će se sve arhive stranice izbrisati, a web mesto Yahoo Answers-a, vodiće na početnu stranicu Yahoo-a. 

Prema obaveštenju na vrhu same stranice, od 20. aprila će Yahoo Answers preći u način rada samo za čitanje (read-only mode), što znači da se više neće moći postavljati nova ni odgovarati na već postavljena pitanja. 

Prema često postavljenim pitanjima (FAQ), nove su promene napravljene specifično za Yahoo Answers i neće uticati na ostale Yahoo servise. Korisnici mogu da preuzmu svoje podatke ako to zatraže do 30. juna, a to uključuje isključivo korisnički popis pitanja i odgovora i bilo kakve slike. 

"Iako je Yahoo Answers nekad bio ključni deo Yahoo-ovih proizvoda i usluga, s godinama je postajao sve manje popularan jer su se potrebe naših članova promenile", navode iz Yahoo-a. Istakli su i da će se usmeriti prema proizvodima koji će korisnicima služiti u većoj meri.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.