Google Photos sa novim moćnim video editorom

Nakon što je Google počeo da agresivno monetizuje svoj Photos servis, odnosno Google Fotografije, sada je to na neki način korisnicima nadoknadio sjajnim video editorom kojeg je najavio još prošle godine. 

Kako se sada čini, novi video editor je počeo da stiže u Google Fotografije aplikaciju, ali kao što je već uobičajeno, neće svima biti dostupan u istom trenutku. Novi video editor je dosta moćniji od starog jer uz već poznate alate donosi poboljšanu mogućnost stabilizacije, rotacije, ali i rezanja klipova. Poslednja opcija sada nudi nove mogućnosti kao što su izdvajanje individualnih kadrova, poravnanje horizonta (ako ste mobilni za vreme snimanja držali nakoso), a uvedena je i mogućnost odvajanja audio dela, odnosno zvuka. 

Tu je još i podrška za korekciju boja (osvetljenje, kontrast, balans bele boje, toplina i npr. podešavanje boje kože), a ne treba zanemariti ni mogućnost dodavanja raznih filtera. Ukupno gledano, ovaj video editor uz malo vežbe omogućava kreiranje skoro pa profesionalnih video radova direktno na telefonu, dakle bez potrebe za računarom. 

S obzirom da novi video editor neće stići svima instantno, a željno ga iščekujete, isprobajte ga tako što ćete ručno instalirati aplikaciju putem APK datoteke.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.