iPhone 13 Pro i Pro Max dolaze sa još većim kamerama

Kako se bližimo predstavljanju nove iPhone 13 serije kompanije Apple, sve više informacija o njima curi u javnost. CAD nacrti najavljuju za iPhone 13 Pro i Pro Max još veće i deblje module kamere na leđima.

Od nove iPhone 13 očekuje se smanjenje notcha na prednjoj strani, a što će se, kako se saznaje, između ostalog postići i pomeranjem zvučnika na sam vrh prednje strane uređaja.

Već smo videli raznorazne rendere koji to i potvrđuju, a sad isto potvrđuju i navodno autentični CAD nacrti. Oni nam otkrivaju i druge detalje o novim iPhone 13 modelima.

Tako vidimo da će iPhone 13 Pro Max u odnosu na aktuelnog Max-a biti još nešto deblji, a modul kamere deblji i veći. Kao takav zauzima još veći deo gornjeg levog ugla uređaja.

Primetno je i da su dugmići na boku, SIM fioka kao i sklopka zvučnog profila takođe postavljeni nešto više. Priča se da će Apple SIM ulaz postaviti direktno na matičnu ploču.

Ono što se pitamo je iz kojeg su razloga objektivni na leđima još veći, a modul kamere uopšteno većih gabarita. Moguće je da se radi o još boljim kamerama sa većim senzorima ispod i naprednijim objektivim, ali to ćemo tek saznati.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.