iPhone SE će dobiti 6.1″ ekran sa rupicom umesto notcha

Sve fanove iPhone SE telefona možda će obradovati novosti koje prenosi MacRumors. Budući iPhone SE dobiće 6.1″ ekran sa rupicom u ekranu umesto notcha. 

 iPhone SE 2020 pokazao se uprkos prilično demode dizajnu temeljenom na iPhone-u 8 iz 2017. prilično popularnim modelom. Razloge sasvim jasno treba tražiti u ceni. Naime, to je cenom najpovoljniji model koji se prodavao po 399 evra. Bilo je i onih koji su hteli upravo taj dizajn sa Touch ID tipkom ispod ekrana, kojim bi zamenili svoj iPhone 6/6S. 

Na novi model moraćete da čekate baš dugo. Neslužbeno se saznaje da će 2023. Apple lansirati novi iPhone SE koji će zadržati 4.7″ ekran, a dobiće 5G povezivanje. Na iPhone SE sa 6.1″ ekranom, ali i punch hole rupicom u ekranu umesto notcha moraćete čekati sve do 2023. piše MacRumors. Taj hole punch dizajn Apple će navodno prigrliti 2022. a debitovaće na iPhone 14 seriji. 

Sledom toga, taj bi se novi dizajn trebao preliti i na iPhone SE na proleće 2023. Punch hole dizajn ekrana u Android taboru je već poprilično dugo, ali kao i obično Apple sve ovo vreme promatra i kad ga u na kraju pokrene, po svemu će utvrditi da je njihova buža bolja od bilo koje druge.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.