Samsung iTest pretvara vaš iPhone u Galaxy telefon

Zanimljiva web aplikacija osvanula je na internetu, a za zadatak ima da namami korisnike iPhone-a da ih zamene Samsung-ovim Galaxy telefonom. Sample the other side, poziva ekipa iz Samsunga. 

Dugogodišnje verne korisnike iPhone-a verovatno barem tu i tamo zagolica misao kako bi to bilo za promenu koriste neki Android telefon. Naravno, iPhone će teško zameniti neki mid-range Android, koji će vrhunskom Apple hardveru teško parirati, ali top model kao što je na primer Galaxy S21 Ultra svakako može. 

Sa zadatkom da namami još kojeg Apple-ovog korisnika, Samsung je na Novom Zelandu ponudio zanimljivu aplikaciju koju nazvaše iTest. Reč je o web aplikaciji koju ćete jednostavno postaviti na početni ekran svog iPhone-a. Pokretanjem iTest-a na ekranu iPhone-a dobićete navodno vernu simulaciju Samsung-ovog najnovijeg One UI interfejsa sa gomilom zanimljivih funkcija i mogućnosti. Praktično će vaš iPhone pretvoriti u recimo Galaxy S21 Ultra. 

Možete tako pregledavati i pokretati neke aplikacije, ulaziti u meni sa aplikacijama i podešavanja, pregledavati sadržaj Galaxy Store prodavnice, a za sve to vreme čak će vam pristizati i lažna obaveštenja kako biste stekli utisak kako funkcioniše sistem obaveštenja. 

Možete pokretati Samsung-ovu kameru, preuzimati i postavljati teme interfejsa iz Galaxy Themes prodavnice. Dakle, pravo Galaxy iskustvo. 

Koliko će to Samsung iPhone korisnika namamiti na drugu stranu, teško je reći, ali svakako treba pohvaliti kreativnost u pokušaju. 

Ukoliko želite da sami isprobate, iz Safari browsera na vašem iPhone-u posetite sajt itest.nz.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.