Samsung za 28. april najavio ''najmoćniji Galaxy uređaj''

Kompanija Samsung je za 28. april najavila svoj događaj Unpacked na kojem će predstaviti "najmoćniji Galaxy" uređaj.

Kao i obično, teaser je tipičan za ovakve najave i ne otkriva mnogo, ali se čini da odabrane reči isključuju smartphone poput očekivanog Galaxy-ja Z Fold 3. Čak i najsnažniji procesori za telefone poput Qualcomm-ovog Snapdragon-a 888 nisu u "istoj ligi" kao pravi procesori za laptopove. Uprkos ranijim izveštajima, od Samsung-a se i dalje očekuje da u julu predstavi smartphone Z Fold 3 kao potencijalnu zamenu za Galaxy Note.

Samsung-ova linija laptopova Galaxy Book bi mogla da osgovara opisu "najsnažniji Galaxy", a osim toga dugo čeka na osveženje i poboljšanje. Aktuelni modeli su se pojavili 2019. godine, dok su u neke zemlje stigli tek prošle godine, a oni koriste već zastarele Intel-ove procesore 10. generacije. Osveženje Galaxy Book linije laptopova sa Intel-ovim Tiger Lake procesorima 11. generacije ili Intel-ovim novijm 35W H-series procesorima bi lako zaslužilo krunu "najmoćnijeg Galaxy-ja".

Takođe, već neko vreme se spekuliše da Samsung radi na novoj Galaxy Book Pro liniji laptopova sa 13,3 i 15,6-inčnim OLED panelima, podrškom S-Pen olovke i poboljšanim Intel-ovim procesorima. Jedan od novih modela, Galaxy Book Pro 360, trebao bi da podržava 5G mrežu.

Bilo kako bilo, sve ćemo definitivno saznati 28. aprila na tokom Samsung-ovog događaja Unpacked.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.