Stiže prva velika nadogradnja PS5 sistema

Od danas je dostupna prva velika nadogradnja softvera sistema za PS5, koja dolazi zajedno sa novim nadogradnjama za PS4. Uz mnoge druge funkcije, nadogradnja donosi mogućnost prenošenja vaših PS5 igara na USB proširenu memoriju i deljenje gameplaya između korisnika PS5 i PS4 konzola. 

Verovatno najzanimljivija nova funkcija ove nadogradnje je proširenje skladištenja PS5 konzole pomoću kompatibilnih eksternih USB diskova, što će vam omogućiti da svoje igre prebacujete na spoljne USB uređaje i potom ih vraćate nazad na internu memoriju konzole kada ih želite igrati, što je puno brži proces od ponovnog preuzimanja igara sa interneta ili instalacije sa BR diska pa verujemo da će svim korisnicima ovo biti od velike važnosti Pored toga PS5 igre se sada mogu direktno preuzeti na spoljnu USB memoriju, a pri prebacivanju na internu memoriju konzole automatski će se (prema potrebi i dostupnosti) nadograđivati novim verzijama i patchevima. 

Druga značajna novost u ovoj nadogradnji dolazi u obliku takozvanog cross-generacijskog Share-Playa, što znači da će korisnici PS4 i PS5 moći međusobno da dele svoje ekrane, prebacuju kontroler virtealno prijateljima ili im "dobaciti" drugi virtualni kontroler kako bi se zajednički igrali u co-op modovima. đ

Šta sve još donosi ova velika aprilska nadogradnja softvera PS5 konzole možete pogledati na ovom linku.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.