TikTok dodaje nove interaktivne muzičke filtere

Društvena mreža TikTok koja je najpopularnija među tinejdžerima širom sveta, dobija novu nadogradnju pod nazivom "Immersive Music Creative Effects", odnosno muzičke filtere koji će joj pružiti još veću interaktivnost. 

Prvi od njih, Music Visualizer, već je dostupan za upotrebu i uključuje softver za praćenje ritmova u stvarnom vremenu koji će animirati filter u ritmu pesme. Možete mu pristupiti preko kartice Creative Effects. U osnovi stvara ljubičastu pozadinu sa nekoliko planeta rasutih po nebu, a poligonalni krajolik u središnjem delu pulsira u ritmu muzike. 

Ukratko, ako volite synthwave muziku svideće vam se ovaj efekt. Filter radi sa svim zvukovima u TikTok-ovoj muzičkoj biblioteci i dostupan je svim korisnicima na globalnom nivou. TikTok kaže da će u predstojećim nedeljama lansirati još 5 novih efekata, koji će uključivati sinhronizaciju slika sa ritmom pesme i dodavanje animiranog teksta na video, a mnogima će se najviše svideti Music Machine, koji omogućava stvaranje pesama iz drumbeatova i drugih zvukova i uključuje BPM klizač i pet jednokratnih efekata. 

Kako funkcionišu novi filteri možete pogledati na ovom linku.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.