Xiaomi u jednom minutu prodao 30.000 Mi Mix Fold telefona

Kompanija Xiaomi napada svim oružijima, a njihov najsvežiji flagship Mi 11 Ultra pristiže na tržišta. Uz njega impresivan početak prodaje beleži i njihov prvi savitljivi Mi Mix Fold, koji se u samo 60 sekundi prodao u 30 000 primeraka.

Tempo od 500 komada po sekundi zaista jeste impresivan za telefon ovakvog kalibra i cene. Mi Mix Fold kao uostalom i Galaxy Z Fold ili Huawei Mate X2 nisu uređaji za svakoga.

Cenom svakako odudaraju od uobičajenog, a još više svojim oblikom. Nositi uokolo praktično dva telefona nije nešto što je svima prihvatljivo.

Benefiti su tu. Telefon i tablet u jednom uređaju, ali je li taj savitljivi ekran, u svakom slučaju osetljivi od klasičnih prekrivenih staklom pa i taj pregib po sredini nije nešto što će svi tolerisati.

Mi Mix Fold na papiru sa ta dva OLED ekrana, Snapdragon-om 888 i 108+13+8MP kamerama na leđima, zvuči izvrsno, ali cena od oko 1500 evra pa na više nije naročito atraktivna.

Ipak očito ima onih koji su spremni da plate za ove inovacije iz Xiaomi-ja. Prva tura je rasprodata u samo 60 sekundi i donela je kompaniji 61.3$ miliona dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.