Apple-ov iOS 14.6 je stigao i donosi mnogo novih mogućnosti

Apple je lansirao iOS 14.6 za sve kompatibilne uređaje, a iako se ne radi o velikom updateu, ipak donosi značajne nove mogučnosti.

Možda i najviše pažnje privlači Apple Podcast Subscriptions koji omogućava pristup plaćenim pretplatama za specifične podcaste, otključava različite opcije kao što je slušanje bez reklama, pristup ekskluzivnom sadržaju i rani pristup sadržaju.

Niz kompanija već imaju uslugu pretplate, uključujući NPR, Los Angeles Times, Tenderfoot TV, Sony Music Entertainment, a očekuju se i mnoge druge.

Novost je i Apple Card Family koji omogućava da dve osobe dele Apple Card, a rodielji takođe mogu deliti svoj Apple Card sa decom uz limite trošenja i roditeljsku kontrolu. Ova mogućnost je trenutno dostupna samo u SAD-u.

Osim toga, Lost Mode opcija u Find My aplikaciji omogućava korisniku da ostavi broj telefona pored email adrese na koji može biti kontaktiran ukoliko neko nađe uređaj, a glasnovna kontrola omogućava otključavanje iPhone-a glasom nakon restartovanja uređaja.

Update donosi i rešenja za 43 bezbednosna problema, tako da je vredan preuzimanja. Ukoliko nadogradnja ne bude automatski ponuđena, moguće ju je preuzeti sledeći korake Settings-General-Software update.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.