Google Pixel 6 i 6 Pro donose radikalan redizajn


Sveže glasine iz Google tabora potrvđuje poznati leakster i najavljuje Pro varijantu Google Pixel 6 telefona uz značajan redizajn. Renderi otkrivaju kako bi trebali da izgledaju.

Na ovim prostorima ih nema baš puno, ali na Zapadu Google-ovi Pixel telefoni igraju važnu ulogu u smartphone areni. U neku su ruku protivteža Apple-ovim iPhone-ima, nudeći čisti Android, baš onakav kakav propisuje Google.

Nakon dve generacije čudnovatih Pixel-a 4 i 5, Google će ove jeseni izgledno lansirati Pixel 6 u dve varijante. Pritom bi Pro model bio veći od standardnog i na leđima bi nosio tri umesto dve kamere.

Jon Prosser napravio je i rendere na temelju poznatih informacija, a najavljuju značajan redizajn u odnosu na aktualne modele.

Prema njima će taj Pixel 6 Pro pozadi nositi horizontalno postavljeni modul kamere preko cele širine poleđine. Dosta će štrčati, a sadržavaće tri kamere i LED blic. Standardni Pixel imaće isti takav modul ali sa dva objektiva.

O kamerama se ne zna ništa, a ekran će izgleda dobiti punch hole rupicu po sredini i čitač otisaka ispod umesto onog na leđima.

Što se hardvera tiče, informacije su za sada jednako šture, a jedino što se ističe je ponovna potvrda Google GS101 Witechapel čipa, koji će ih izgleda zaista pokretati.

Da podsetimo, Whitechapel je kodno ime za SoC kojeg Google razvija za svoje Pixel-e i biće valjda direktan pandan Apple-ovim A Bionic čipovima.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.