IFA 2021 sajam se ipak neće održati

U septembru ove godine ipak se neće održati jedan od najvećih sajmova potrošačke elektronike na svetu IFA 2021 u Berlinu, jer su nakon razgovora sa stručnjacima za javno zdravstvo Nemačke, organizatori doneli odluku da se IFA ponovno odloži.

Messe Berlin i gfu Consumer & Home Electronics GmbH, stoga prebacuju IFA-u za 2022. godinu, jer su im globalni rezultati metrike pandemije ukazali da se situacija nije popravila onoliko koliko se očekivalo, pri čemu dodatnu novu opasnost stvaraju novi sojevi COVID-19.

S obzirom da se izložbeni centar Messe Berlin i sam aktivno uključio u borbu protiv Covida pretvaranjem delova svojih izložbenih prostora u centre za vakcinaciju i jedinice za hitnu pomoć, organizatori smatraju kako ne bi bilo primereno organizovati sajam ove jesen i dok se još ne vidi značajno poboljšanje situacije sa pandemijom u svetu, kako bi se izlagačima i posetiocima mogla garantovati apsolutna zaštita od zaraze.

Organizatori kažu kako su sa svojim partnerima iz industrije, trgovcima i medijima već započeli pripreme za IFA 2022 sajam koji bi trebao da bude punokrvni veliki svetski tehnološki događaj na kakav smo svi navikli.


Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.