Najbolji pogled na iPhone 13 Pro Max do sada


Apple će, ako sve bude po planu, novu iPhone 13 seriju predstaviti u septembru ove godine. Očekuju se promene u dizajnu, po pitanju kamera i hardvera. Sada imamo i najbolji pogled na sve te promene na modelu iPhone 13 Pro Max.

Najpoznatiji unbox majstor na YouTube-u Lew sa kanala Unbox Therapy dočepao se dummy modela iPhone 13 Pro Max uređaja.

Za one koji ne znaju, takvi modeli po pravilu nastaju na temelju autentičnih nacrta, a proizvođači dodatne opreme, koriste ih za izradu zaštinih maski.

Lew kaže da je dobio poprilično kvalitetan primerak koji i masom pruža veran utisak kakav će pružati iPhone 13 Pro Max ove jeseni.

On uveliko zadržava dizajnerski jezik kakav ima i aktuelni iPhone 12 Pro Max. Dolazi sa ravnom prednjom stranom i poleđinom, ali i pljosnatim ravnim ivicama.

Ono što će vas barem donekle razveseliti je ipak manji notch odnosno urez u ekranu. Lew kaže da je 8.31mm uži i tako oduzima manje prostora u statusnoj traci.

Zvučnik odnosno slušalica poziva podignuta je na vrh telefona uz samu gornju ivicu.

Na leđima je izmerio i veći modul kamere sa vidno većim ringlama, koje će popratiti najavljene nove senzore i objektive. Naime, spekuliše se o f/1.8 objektivu ultra-širokokutne kamere i 2µm pikselima senzora glavne kamere.

Treba imati na umu da iPhone 13 Pro Max u konačnoj varijanti možda neće izgledati baš ovako, ali sve je više dokaza da ćr biti upravo ovakav. Ukidanje notcha, trebao bi da donese iPhone 14, sledeće godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.