Twitter navodno radi na plaćenoj verziji - Twitter Blue


Izvršni je direktor Twitter-a, Jack Dorsey, još prošloga leta potvrdio da je kompanija u "vrlo, vrlo ranim fazama" istraživanja modela pretplate, a Jane Manchun Wong koja ima pozitivnu reputaciju otkrivanja novih funkcija aplikacije, sada otkriva koliko će usluga pretplate koštati i kako će se zvati.

Vest o plaćenoj usluzi stiže nakon što je Twitter početkom meseca kupio Scroll, plaćenu uslugu koja uklanja reklame sa stranica s kojima sarađuje. Wong je takođe navela da je bivši izvršni direktor Scroll-a, Toy Haile, objavio da će se kompanija integrisati u širu pretplatu Twitter-a kasnije ove godina, što bi moglo da znači da će pretplatnici na Twitter Blue biti oslobođeni i od oglasa na društvenoj mreži.

Twitter u zadnje vreme beleži brojne promene, pa su tako početkom meseca započeli testiranje "Tip Jar" funkcije koja omogućava korisnicima platforme da primaju ili šalju napojnice i da tako pomognu ili podrže rad pojedinih naloga koje prate. Osim toga, od prošlog meseca Android i iOS korisnici Twitter-a mogu objavljivati slike u 4K rezoluciji.

Naime, plaćena će se verzija zvati Twitter Blue, a koštaće 2,99 dolara mesečno. Wong navodi da Twitter radi na modelu pretplate različitih stepena, pa bi se premium doživljaj mogao razlikovati zavisno o plaćenom paketu. Pretplatnici bi tako trebali da dobiju funkciju poništavanja Tweetov-a, odnosno Undo Tweets i Collections funkciju za razvrstavanje zabeleženih objava u datoteke.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.