Twitter već pauzira svoj javni program verifikacije


Nakon što je Twitter ponovno pokrenuo javni program verifikacije prošle nedelje i tako omogućio korisnicima da se prijave za dobivanje svoje "plave kvačice", stižu nove vesti. Naime, kompanija je pauzirala prihvaćanje novih zahteva zbog velikog broja prijava, objavili su na društvenoj mreži.

Twitter je u obavesti o ponovnom otvaranju prijava za verifikaciju rekao da se odgovor može očekivati u roku od par dana, ali da se može produžiti i do nekoliko nedelja, zavisno od toga koliko se ljudi odluči prijaviti. Uprkos tome, čini se da je kompanija primila toliko prijava, da su već bili prisiljeni da donesu odluku o pauziranju, bar na neko vreme.

Budući da se korisnici nisu mogli prijaviti za verifikaciju od 2017. godine, nije iznenađujuće da je Twitter zabeležio veliki broj zainteresovanih. Podsećamo da je za verifikaciju, prema novim pravilima kompanije, bilo potrebno posedovati račun od javnog interesa koji pripada jednoj od šest kategorija – vlada, kompanije, marke i organizacije, novinske agencije i novinari, zabava, sport i gaming, aktivisti, organizatori i druge uticajne osobe.

Iako se za ovih šest kategorizacija prijavio veliki broj osoba, Twitter je prošle nedelje rekao da će ih uvesti još.

"Znamo da trenutna politika verifikacije možda ne predstavlja sve ljude koji bi trebali da ispunjavaju njene kriterijume, pa planiramo da uvedemo više kategorija kasnije ove godine, poput onih za naučnike, akademike i verske vođe", rekli su iz Twitter-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.