LG sad želi da prodaje iPhone?


Kompanija LG i službeno je prestala sa proizvodnjom telefona, ali sada se u smartphone biznis želi vratiti tako što će prodavati Apple-ov iPhone.

Da svet stvarno nije ono što je nekad bio, svedoči i to novo navodno partnerstvo kompanija Apple i LG. LG je nakon godina poslovanja sa gubitcima ove godine i konačno odlučio da stavi ključ u bravu svoje mobilne divizije.

Najpre su najavili svoj izlazak iz smartphone arene da bi nedavno ugasili i svoje pogone. Obećali su doduše da će svoje aktualne telefone podržati softverskim ažuriranjima još par godina.

S obzirom da na domaćem terenu u Koreji imaju preko 400 LG Best Shop trgovina, u kojima uz televizore, klime i sve ostalo što proizvode više neće prodavati sopstvene telefone, poželeli su da prodaju tuđe.

Pritom su navodno u pregovorima sa Apple-om da u tim svojim prodavnicama prodaju ni manje ni više nego iPhone. Dakle, nikakav Android tipa Samsung ili Xiaomi, već iPhone.

Neslužbeno se sa da je Apple sklon pristanku na taj tip partnerstva ali zastoj u pregovorima, navodno je nezainteresovanost LG-a da u tim prodavnicama prodaju i MacBook računare. LG valjda ipak ne želi Apple-ove laptopove uz sopstvene LG Gram laptope.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.