Nagađanja o Windows-u 11 dobila još jednu potvrdu

Ako ste do sada sumnjali da Microsoft zaista namerava da 24.juna predstavi novi Windows i nazove ih Windows 11, najnoviji potez ove kompanije trebao bi da vas dodatno poljulja u tom stavu. Setićete se da je, nakon što su objavili "sumnjivi" teaser u kojem su najavili predstavljanje "novog Windows-a", pokrenut talas spekulacija o tome da će broj 11 zaista biti bitan za novi Microsoft-ov OS.

Javnost je odmah primetila da logotip Windows-a u toj objavi baca senku sličnu broju 11, kao i da je sam event zakazan za 11 sati po lokalnom vremenu. U slučaju da to nije bilo dovoljno očito, sada je na Microsoft-ovom YouTube kanalu objavljen još "sumnjiviji" video.

Radi se o bizarnoj kompilaciji startup zvukova iz ranijih verzija Windows-a, 95, XP i 7, usporenih za čak 4000%. Takvi zvukovi prave, barem kako tvrde iz Redmonda, opuštajuću muzičku kompoziciju koja bi trebala da pomogne u relaksaciji i smanjenju uzbuđenja pre njihovog događaja zakazanoga za 24. jun.

Šta je, dakle, u svemu tome čudno? Činjenica da nema posebno dobrog razloga za objaviti ovakav zvučni zapis, osim ako je cilj bio – odrezati video tako da ima trajanje od tačno 11 minuta. Ovaj hint mnogi su protumačili kao više nego očit znak da kroz dve nedelje stiže Windows 11, jer eto, šta bi drugo takav potez mogao da znači?

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.