Novi dizajn Pixel 6 telefona potvrđen još jednom


Ove se jeseni izgleda zaista možemo nadati novom dizajnu Pixel 6 telefona, a izgleda i novim, nadajmo se još boljim kamerama.

Nakon što su nacrti i renderi nadolazeće Pixel 6 serije obišli internet, imamo sveže rendere Pixel 6 Pro telefona, koji još jednom potvrđuju taj novi dizajn.

Najavljene su konačno i nove kamere na leđima, koje će sad biti smeštene u vodoravno postavljeni modul, a prostire se celom širinom pleća uređaja.

U njemu će Pixel 6 dobiti dve, a Pixel 6 Pro tri kamere. Ovde se jasno vidi da će jedna od kamera Pixel 6 Pro telefona biti periskopska telefoto kamera, koja svetlo lomi prema senzoru. Šta će njome moći tek ćemo videti, ali računamo da se radi o barem 5x, a možda i jačem optičkom povećanju.

Napred pak vidimo veliki ekra sa rupicom selfie kamere po sredini, ali i čitač otiska prstiju ispod ekrana.

Naime, nakon Pixela 4 koji ga uopšte nije imao i Pixel-a 5 koji ga je nosio na leđima, konačno stiže Google-ov ogledni telefon sa čitačem otisaka ispod ekrana.

Puno informacija o ovim telefonima za sada nema, ali priča se da će ispod haube dobiti top čip, a ne top mid-range čip kao njegov prethodnik.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.