Procureo dokument koji potvrđuje da će OnePlus postati podbrend Oppo-a

Prošle nedelje izvršni direktor OnePlus-a, Pete Lau, objavio na službenom forumu kompanije da će se dodatno integrisati sa Oppom, tvrdeći da se trenutno nalaze na prekretnici za budućnost, pa da se iz tog razloga moraju prilagoditi kao tim, ali i kao robna marka. Ali, sada je Evan Blass, poznati leaker, objavio dokument na svom Twitter nalogu u kojem se dodatno objašnjava plan integracije.

"OnePlus integracijom postaje brend unutar Oppo-a, ali će i dalje funkcionisati kao nezavisna celina", piše u procurelom dokumentu. Takođe se spominje i činjenica da će Lau biti voditelj odeljenja za proizvodnju, pa će tako postati odgovoran za strategije proizvoda ove dve kompanije.

Kako prenosi The Verge, ovaj dokument potvrđuje da će se OnePlus u osnovi tretirati kao oznaka Oppo-a, pa će tako zadržati zasebne operacije namenjene potrošačima, ali ovoga puta sa poslovnim aktivnostima koje sežu dalje od samog razvoja proizvoda.

"Spajanjem obe kompanije, imaćemo pri ruci više resursa za stvaranje još boljih proizvoda. To će nam takođe omogućiti i učinkovitije poslovanje", stoji u dokumentu. Ali, navodi se da ova integracija neće uticati na kupce OnePlus uređaja, jer su navedene dve kompanije već spojili svoje odeljenja za istraživanje i razvoj krajem prošle godine.

Podsećamo da je Oppo osnovan 2004. godine i od tada se proširio u više od 40 zemalja. Osim toga, u Kini su često među prvima po prodaji telefona.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.