Prvi pogled na novi Galaxy Watch 4

Sve vas koji planirate kupovinu pametnog sata bez sumnje će zanimati ovaj prvi pogled na nadolazeći Galaxy Watch 4 sat iz Samsung-a. Donosi novi dizajn, ali i novi OS.

Galaxy Watch satovi kompanije Samsung važe za jedne od najboljih na tržištu. Ono što ih izdiže iz mora nosivih gadgeta su dve ključne funkcije. Jedna od njih je bez dileme njihov aktivni prsten oko ekrana, koji značajno poboljšava interakciju sa korisničkim interfejsom.

Druga je kompanijin Tizen OS, sa dosta mogućnosti, prilagođen okruglim ekranima i što je najvažnije optimizovan za gladak rad.

Novi Galaxy Watch 4, biće kako se saznaje, nešto sasvim drugačije. Prvi renderi sata najavljuju sat sa okruglim ekranom od ivice do ivice, ali bez aktivnog prstena i zakretne krune na boku, gde nosi dva klasična dugmeta.

Vidimo i nove boje, kako kućišta tako i remena, koji će imati poseban dizajn, koji prati oblik kućišta pa će moguće biti zamenjiv samo originalnim, odnosno skrojenim za ovaj sat.

Ono što ovde ne vidimo je korisnički interfejs. Prema mnogobrojnim neslužbenim informacijama, Samsung se ovde udružuje sa Google-om i na neki način spaja Tizen OS i Wear OS u platformu nazvanu Wear, piše The Verge. Ti bi zajednički napori navodno trebali da rezultuju boljom optimizacijom i autonomijom.

Ovaj novi dizajn na prvu više je dakle nalik na Watch Active 2 sat, koji isto tako nije nosio aktivni prsten oko ekrana.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.