Ruši vam se Google aplikacija na Android telefonu? Niste jedini

Korisnici Android-a otkrivaju da im se uređaji naizgled sami ruše.

Čini se da je problem povezan sa nizom ugrađenih aplikacija u telefone. Većina korisnika prijavljuje probleme sa aplikacijom Google , ali ti problemi su se proširili i utiču na uslugu Podcasts i Asistenta koji se oslanjaju na istu aplikaciju.

Čini se da je prisutan i na širokom spektru telefona, od Google-ovih Pixela do Samsung-a.

Korisnici vide upozorenje da "Google keeps stopping" i traže od njih da zatvore aplikaciju.

Na Twitter-u je Google predložio da korisnici pokušaju restartovanjem, držeći pritisnuto dugme za napajanje 30 sekundi. Iako se činilo da to deluje nekim korisnicima - drugi su se žalili da je problem ostao.

Drugi su nagovestili da se to može rešiti pridruživanjem Google beta aplikaciji, tako da se nova verzija može preuzeti. To se postiže prijavljivanjem na program koji omogućava pristup ranoj verziji putem ovog linka, a zatim preuzimanjem nove beta verzije putem Play prodavnice.

Problemi liče na one iz marta, kada se činilo da su telefoni sami počeli da se ruše. Problem je nastao sa alatkom za sistemski pregled Android System, koju telefoni koriste za prikazivanje web stranica - i budući da je toliko važan, greška se brzo proširila na druge aplikacije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.