Samsung Galaxy S22 verovatno bez kamere ispod ekrana


Iako su prve informacije govorile da će nadolazeći Samsung-ov flagship Galaxy S22 imati prednju kameru ispod ekrana, sada izvori tvrde da ipak tako neće biti.

Razlog za Samsung-ovu odluku je jednostavan jer kompanija nema vremena da proizvede dovoljno ovakvih modela, posebno zbog činjenice da će Galaxy S22 biti izuzetno popularan i tražen. Osim toga, kvalitet slike navodno ne ispunjava Samsung-ove standarde, a i kamera je blago vidljiva ispod ekrana.

Sve ovo nije iznenađujuće. ZTE Axon 20 5G je postao prvi smartphone sa kamerom ispod ekrana, koja je ipak bila vidljiva i nije pružala impresivan kvalitet. Stoga Samsung-ova odluka da sačeka rešenje problema pre ugradnje nove tehnologije ima smisla, posebno jer se radi o flagshipima.

S druge strane, isti izvor tvrdi da će Samsung Galaxy Z Fold 3 dobiti novo rešenje. S obzirom da se očekuje i sekundarna selfie kamera, pomenuta zabrinutost zbog kvaliteta je manje značajna. Takođe, očekuje se da će ovaj model biti značajno manje tražen od Galaxy S22 serije, tako i da prozivodnja neće biti problem.

Prva usavršena kamera ispod ekrana planirana je najranije za drugu polovinu 2022. godine, odnosno za medel Galaxy Note.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.