Samsung Galaxy Z Fold 3 stiže sa podrškom za S Pen


Mnogo detalja smo već saznali o budućem Samsung-ovom preklopnom uređaju sa savitljivim ekranom – Galaxy Z Fold 3, a najnoviji dokumenti procureli iz američkog FCC-a potvrđuju da će ovaj uređaj stići sa podrškom za S-Pen, dakle odgovarajućim digitalizatorom u ekranu.

Ipak, veruje se da sama S-Pen olovka neće doći su uređajem niti će u njemu postojati poseban ulaz kao na Note seriji. Samsung bi trebao zasebno da prodaje futrolu u koju će S Pen moći da se ugura, koju ćete verovatno takođe morati zasebno da kupite, naravno, ukoliko želite da koristite.

Videli smo da je i S21 Ultra stigao sa podrškom za ovu popularnu olovčicu, ali bez nje u prodajnom pakovanju.

Predstavljanje Samsung-a Galaxy Z Fold 3 očekuje se u avgustu, a trebao bi da sadrži 7,5-inčni ekran (u rasklopljenom stanju), kao i spoljni 6,2-inčni. Pokretaće ga Snapdragon 888, a američka verzija će pored Sub-6 GHz 5G spektra podržavati i mmWave.

Postoje indicije da bi selfie kamera mogla da bude ugrađena ispod ekrana, dakle bez neslavne punch-hole rupice, dok bi modul primarne kamere trebao sadržati 12+12+12 senzor. Baterija će navodno imati kapacitet od 4400 mAh.

Uređaj bi trebao da bude predstavljen zajedno sa modelom Z Flip 3, a sudbina Note serije za sada ostaje neizvesna. Naime, neke spekulacije su sugerisale da će Samsung prestati da proizvodi ove modele, ali to još nije službeno potvrđeno, tako da nam ostaje da čekamo još malo više od mesec dana kako bismo saznali konačni ishod.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.