Sony traži PS5 beta testere


Sony je nedavno izdao ažuriranje firmwarea PS5 konzole koje poboljšava opštu stabilnost sistema i rad DualSense kontrolera, ali do kraja godine planira da izda "pravu" veliku nadogradnju koja bi još više trebala poboljšati korisničko iskustvo. Iako ne govore o čemu će se konkretno raditi, između ostaloga očekujemo podršku za 1440p rezoluciju, kao i podršku za novi PSVR 2 headset (ili kako će se već zvati), koji bi trebao da stigne na tržište krajem godine.

Sony kaže da će svi oni koji upadnu o beta program moći da isprobavaju nove funkcije pre nego šte budu lansirane za sve korisnike, ali za sada primaju samo prijave gamera starijih od 18 godina koji dolaze iz SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Nemačke i Francuske.

Ukoliko kojim slučajem živite u nekoj od tih zemalja možete se prijaviti putem ovog linka, a u protivnom morate pričekati dok odluče da primaju testere iz naših krajeva.

Sony ističe da ćete sve beta verzije softvera bez problema i u svakom trenutku moći poništiti i vratiti PS5 konzolu na stare softverske postavke ukoliko ćete imati problema sa novim nadogradnjama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.