[VIDEO] Do sada najbolji pogled na iPhone 13


Apple će ove jeseni predstaviti iPhone 13 seriju sa osveženim dizajnom, novim čipom i kamerama. Novi video temeljen na dostupnim informacijama pruža do sada najbolji pogled na najvažnije novosti.

Kao što znate, Apple dizajn svojih iPhone-a ne menja tako često. iPhone 12 serija sa kraja prošle godine donela je naj značajnije promene u dizajnu unazad nekoliko generacija.

Apple je vratio sasvim ravni ekran i prednju stranu kao i skroz pljosnate ivice iPhone 12 modela, koji najviše podsećaju na iPhone 4 eru.

Ove godine, Apple po svemu sudeći iPhone 13 neće značajnije menjati ali promena će biti. Prednja strana i poleđina opet će biti prekrivene ravnim staklima, a ivice također ostaju ravne.

Iako mnogi čekaju ukidanje notcha na prednjoj strani, do toga ni ove godine neće doći, ali čini se da će on ipak biti nešto manji. To potvrđuju i ovi novi renderi iPhone 13 Pro uređaja.

Notch je kao što ćete videti zaista nešto manji i zauzima manje od statusne trake na vrhu. U njemu će i dalje biti selfie kamera i Face iD aparatura, a zvučnik se podiže više i smešten je uz samu gornju ivicu.

Na leđima, opet je četvrtasti modul kamere, u ovom slučaju sa tri još nešto veće ringle. iPhone 13 modeli bez onog Pro u imenu imaće dve kamere postavljene dijagonalno opet u takvom modulu. Oka kamere navodno su veća kako bi iskoristili još veće senzore ispod.

Raspored otvora i fugmića po ivicama neće se značajnije menjati, osim što će dugme Power na desnom boku malo prošetati po ivici.

Ispod haube očekuje se novi A15 Bionic čip, a navodno bi i baterije trebale da budu nešto veće.

Ukratko, ako vam se sviđa izgled i osećaj iPhone 12 serije, svideće vam se i novi iPhone 13. Na ukidanje notcha, moraćemo pričekati bar do sledeće godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.