WhatsApp potvrdio mogućnost korišćenja istog naloga na više uređaja

Portal WABetaInfo, napravio je intervju sa izvršnim direktorom Facebook-a Markom Zuckerberg-om i voditeljem WhatsApp-a Willom Cathcartom, u kojem je među ostalom potvrđena i dugoočekivana podrška za korišćenje jednog naloga na više uređaja.

Naime, korisnici će novu značajku moći testirati u javnoj beta verziji koja stiže u narednim mesecima, a navodi se da će im ona omogućiti pristup nalogu na najviše četiri povezana uređaja. Zuckerberg je takođe potvrdio da funkcija neće ugroziti kompanijunu end-to-end enkripciju.

"Veliki je tehnički izazov postići da se sve vaše poruke i sadržaj pravilno sinhroniziraju na svim uređajima, čak i kad se baterija telefona isprazni, ali to smo rešili i radujemo se što ćemo uskoro izbaciti funkciju", objašnjava Zuckerberg.

Osim toga, potvrđena je i nova "view once" funkcija, koja će omogućiti slanje sadržaja koji nestaje nakon što je pregledan, slično kao na Snapchat-u i Instagram-u. Navodi se da stiže i osveženi "disappearing mode", koji će se moći aktivirati za sve razgovore.

"Sve u svemu, ovo će WhatsApp poruke učiniti još privatnijim i sigurnijim!", zaključuje Zuckerberg.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.