iPhone SE 3 navodno stiže na proleće

iPhone 13 serija je prva sledeća kojoj se raduju svi Apple fanovi, ali ima i onih koji bi rado cenom povoljniji, a opet aktuelan model. Tu uskače iPhone SE 3, kojeg će navodno predstaviti na proleće, kaže najpoznatiji Apple sveznalica na internetu.

iPhone SE beleži popriličan uspeh otkako je lansiran u martu 2017. kad je ponudio Apple filozofiju po nikad do tada nižoj ceni.

Na njegovm uspehu nastao je prošle godine i iPhone SE druge generacije, a nije polučio ništa manji uspeh iako ima sad već poprilično demode dizajn.

Njegov naslednik je izgledno na putu da zablista na proleće sledeće godine. Biće to najpovoljniji 5G iPhone do sada.

Poznati Apple analitičar, Min Chi Kuo kaže da će taj iPhone SE 3 ako ćemo ga tako nazvati, biti opremljen Apple A14 Bionic čipom, koji pokreće aktualnu iPhone 12 seriju.

Mnogi taj čip još uvek smatraju najboljim mobilnim SoC-om današnjice, boljim od svega što nude Qualcomm, Huawei, Samsung, MediaTek i ekipa. Biće zanimljivo videti kakav će biti Google-ov Whitechapel, skrojen po meri u saradnji sa Samsung-om za Pixel 6.

Kuo kaže da će taj iPhone SE 3 zadržati LCD ekran dijagonale 4.7″ i dizajn vrlo nalik na onaj s prošlog modela.

Tvrdi i da će biti jeftiniji od iPhone-a 12 mini.

Oni koji žele više i bolje, moraće da pričekaju proleće 2023. kada će iPhone SE 4 navodno dobiti 6.1″ OLED ekran pa i rupicu selfie kamere umesto notcha, piše Digitimes.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.