Nintendo službeno predstavio novi model Switch-a, ali nije ono što smo očekivali


Još u martu se "šuškalo" da Nintendo planira da izbaci nadograđeni model Switcha krajem godine i to sa Samsung-ovim OLED ekranom rezolucije 720p, mogućnošću prikazivanja sadržaja u 4K rezoluciji pri spajanju na TV i novim Nvidijinim grafičkim čipom sa podrškom za deep learning super sampling (DLSS).

Nintendo je sada službeno i predstavio taj model, koji će, kako se i predviđalo, zaista imati 7-inčni OLED ekran, ali neće podržavati 4K, niti će imati Nvidijin grafički čip, što bi moglo da bude razočaravajuće za mnoge potencijalne kupce. Ali, treba istaknuti da su nadogradili internu memoriju, pa će tako novi model konzole dolaziti sa 64 GB prostora.

Osim toga, novost je i poboljšana bazna stanica koja će imati ugrađeni LAN/ethernet priključak, a nadograđen je i audio, pa će sav sadržaj na OLED Switch-u zvučati nešto bolje. Baterija je ostala potpuno ista, ali novi model je ipak nešto duži i teži od prethodnika, ali će bez obzira na to sve postojeće bazne stanice i Joy-Coni, raditi sasvim normalno.

Cena je ostala gotovo pa identična sadašnjoj, pa će tako Nintendo Switch OLED model koštati 349,99 evra, a u prodaju će krenuti već 8. oktobra u crveno-plavoj i novoj sivo-crnoj boji.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.