OnePlus se obvezao na tri godine ažuriranja Android-a i četiri godine bezbednosnih zakrpa


OnePlus nedavno je najavio svoje zbližavanje sa kompanijom Oppo, čime će efektivno postati njihov podbrend. Jedan od benefita tog udruživanja biće garancija od tri ažuriranja Android OS-a.

OnePlus, Oppo i Vivo i pre ove najave bili su kao prst i nokat. Tri su kompanije deo velikog BBK koncerna, kojem pripadaju još i Realme i iQOO. Iz te perspektive ovo onda nije ništa baš jako novo.

Novo je to da će u Kini umesto OxygenOS-a, tačnije HydrogenOS-a, OnePlus telefoni vrteti Oppo-v ColorOS.

U ostatku sveta, OnePlus telefoni nastaviće da koristi svoj glatki OxygenOS, a iz cele priče iznjedrilo se i sad i obećanje onoga što je ne tako davno obećao i Samsung.

To su tri godine ažuriranja Android-a i dodatna, četvrta godina bezbednosnih zakrpa za sve top modele uključujući i T i R verzije i modele serije Nord.

Svi će tako OnePlus telefoni noviji od modela OnePlus 8 dobiti tri ažuriranja Android-a i četiri godine bezbednosnih zakrpa.

OnePlus Nord i noviji Nord CE dobiće 2 Android-a i 3 godine zakrpa, a modeli serije Nord N jedno ažuriranje Android-a i 3 godine bezbednosnih zakrpa.

Lau je istaknuo kako će ovo udruživanje sa Oppo-m olakšati razvoj i poboljšati iskustvo za OnePlus korisnike širom sveta.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.